May 17th, 2016

Voltijd Master Vocal Leadership!


Nieuw in Nederland: de voltijd Masteropleiding Vocal Leadership!

Masteropleiding Vocal Leadership

foto: Frank Hermannfoto: Frank Hermann

 

Het vernieuwende Deense principe van 'the Intelligent Choir' staat in deze opleiding centraal. In "The Intelligent Choir" zijn de zangers medeverantwoordelijk voor de muzikale keuzes van een vocale groep en worden zij door middel van speciale methodes actief getraind op vaardigheden als ritme, intonatie en interpretatie.

 

De basis van deze masteropleiding is gelegd in het veld van ritmische koormuziek, maar ook dirigenten met een klassieke achtergrond zijn welkom. De lessen zijn wekelijks en zullen plaatsvinden op dinsdag en eventueel op donderdag.

 

Audities

De audities zullen op 21 en 22 juni plaatsvinden op het Fontys Conservatorium in Tilburg. De start van deze unieke en bijzondere tweejarige masteropleiding is in september 2016.

Inschrijven kan tot 1 juni.

 

Volg de link in het bericht hieronder voor alle informatie over deze bijzondere opleiding, die wordt georganiseerd door Fontys Hogeschool voor de Kunsten in samenwerking met de Royal Academy of Music Aalborg (RAMA) in Denemarken en Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam.
Het docententeam bestaat uit onder andere Jesper Holm (DK), Peder Karlsson (SE), Jim Daus Hjernoe (DK), Merel Martens (NL),Tijs Krammer (NL), Freek Koopmans (NL) en Marlou Vriens (NL).

 

http://fontys.nl/Over-Fontys/Nieuws-tonen-op/Vocal-leadership-in-the-Master-of-Music-1.htmComments powered by Disqus (loading...)